Dingen die alle mannen zouden moeten bezitten

Wat zijn de voornaamste dingen die elke man zou moeten bezitten? Daar is helaas niet één antwoord op, maar we kunnen echter wel een paar algemene tips geven die de meeste mannen zullen helpen bij het maken van de beste keuzes voor hun behoeften en levensstijl.

Een man moet bijvoorbeeld rekening houden met zijn beroep en hobby’s bij het kiezen van de voorwerpen die hij aan zijn persoonlijke inventaris wil toevoegen. Brengt hij het grootste deel van zijn tijd door aan een bureau, dan zal hij misschien willen investeren in een pak en geklede schoenen van goede kwaliteit. Maar als hij graag buiten actief is, dan geeft hij misschien de voorkeur aan voorwerpen als een duurzaam horloge of stevige laarzen.

1. Een kwaliteitspak

Een man moet minstens één kwaliteitspak bezitten dat hij naar elke formele gebeurtenis of bijeenkomst kan dragen. Hoewel pakken vaak als zakelijke kleding worden gezien, kiezen veel mannen ervoor ze niet te dragen omdat ze oncomfortabel zijn in de hitte. Een man mag zich echter nooit door ongemak laten weerhouden om er professioneel uit te zien of zich zelfverzekerd te voelen in zijn kledingkeuzes. Als dit een probleem is, wil hij misschien een paar button-down overhemden in verschillende kleuren kopen, zodat hij iets ademends heeft voor warme dagen.

2. Een paar geklede schoenen

De meeste mannen hebben al verschillende paren schoenen in hun garderobe, maar dat zijn niet allemaal geklede schoenen. Comfortabele schoenen rond het huis dragen is oké, maar als het op kleden aankomt evenementen moeten mannen schoenen dragen die hun uiterlijk versterken en er niet van afleiden.

3. Een horloge

Hoewel de mobiele telefoon de laatste jaren de beste vriend van de man is geworden als het gaat om het aflezen van de tijd, heeft het bezitten van een goed gemaakt horloge nog steeds iets klassieks. Het kan elke dag en in bijna elke situatie gedragen worden. Als een man niet graag dure sieraden draagt of als hij in een omgeving werkt waar gewoonlijk geen horloges gedragen worden, kan hij overwegen een mooi leren bandje met strakke lijnen en een eenvoudige wijzerplaat te kopen in plaats van op zoek te gaan naar iets flitsends of omvangrijks.

4. Een sportjas

Een sportjas is precies wat de naam impliceert – comfortabel genoeg voor weekenduitstapjes, maar strak genoeg om op casual vrijdagen naar het werk te dragen tijdens de lente- en zomermaanden. Omdat het voor veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden, moet een man ervoor zorgen dat hij er een bezit voor de winter aanbreekt.

5. Een praktisch paar schoenen of laarzen

Een praktisch paar schoenen of laarzen is een item dat elke man zou moeten bezitten, want het past overal bij. Bijvoorbeeld, een duur pak dragen met sneakers op het werk ziet er niet alleen onprofessioneel uit, maar kan ook tot spot leiden van andere werknemers die meer op stijl dan op nut letten. Als de man in kwestie lange tijd buiten moet lopen (bijvoorbeeld als hij buiten werkt), dan kan het zijn dat dit type schoen/laars waterdicht moet zijn, zodat zijn voeten niet nat worden tijdens slechte weersomstandigheden.meestal voldoende is voor de meeste kantoorsituaties, moet een man toch kleding dragen die stevig genoeg is om de mishandelingen van het dagelijkse leven te doorstaan. Als hij regelmatig tijd buitenshuis doorbrengt of in een gebied woont met gure weerspatronen – vooral als die zwaar op de wind of regen zijn – kan hij willen investeren in kleding die speciaal op duurzaamheid ontworpen is, zoals GORE-TEX .

7. Een goede rugzak

Of hij hem nu elke dag op school gebruikt of alles onder zijn arm meeneemt tijdens zijn dagelijkse woon-werkverkeer, elke man zou een stevige rugzak zonder gaten of scheuren moeten bezitten.

8. Sokken en ondergoed

Dit lijkt misschien een overbodig artikel, maar het bezitten van slechts 3 paar sokken en 1 paar ondergoed is voor de meeste mannen niet echt acceptabel.

6. Stoere kleding

Terwijl business casual de norm is geworden in veel Amerikaanse en Europese kantooromgevingen, moeten sommige mannen nog steeds kleding dragen die bestand is tegen donkere vlekken en lange perioden van blootstelling zonder te wassen. Omdat niet iedereen op het werk of op school toegang heeft tot een wasmachine – vooral niet als hij door de week voortdurend onderweg is – is het belangrijk dat een man 1 goede broek bezit (bij voorkeur een geklede broek), 2 mooie overhemden (die hij onder zijn andere kleren kan dragen tijdens dagen met veel kleding) en 1 sweatshirt/jasje waarvan hij het niet erg vindt dat het vies wordt.

Als het weer waar hij woont extreem koud of warm is, dan moet daar ook rekening mee gehouden worden: Misschien wil hij investeren in iets lichtgewichts en ademends van GORE-TEX voor extreem warm weer of iets zwaarders en warmers als het te koud wordt.

Gerelateerde berichten