Hoe verbeter je je looks op een budget? maak het niet te moeilijk mannen!

Laten we eerlijk zijn, de meeste mannen zijn niet geboren met een geweldig gevoel voor stijl. We houden het bij de basis – een gewoon overhemd, een spijkerbroek en misschien een paar mooie schoenen als we ons chic voelen. Maar wat als we onze look willen opwaarderen zonder veel geld uit te geven?

Hier zijn enkele tips over hoe je op een budget in goede stijl door het leven komt.

Investeer in een aantal basics van goede kwaliteit

Iedereen die wel eens heeft geprobeerd ‘s ochtends een garderobe bij elkaar te zoeken, kan beamen dat een paar basics van goede kwaliteit een revolutie kunnen betekenen. Een goed passende spijkerbroek, een paar mooie knopen en een paar mooie sokken en ondergoed kunnen al heel wat bijdragen aan een samenhangende look – zelfs als de rest van je outfit op zijn best lukraak is. En niet te vergeten, investeren in stukken van hogere kwaliteit loont op de lange termijn – zowel wat betreft levensduur als vertrouwen.

Dus als je de volgende keer voor je kast staat en je voelt je minder geïnspireerd, put dan moed uit de wetenschap dat je met een beetje geluk een heel eind komt. En dat je met de juiste basis altijd kunt doen alsof tot je er bent.

Accessoires zijn je vriend

Ze zeggen dat diamanten de beste vriend van een meisje zijn, maar ik denk daar anders over. Naar mijn mening zijn accessoires je ware vrienden. Ze zijn er altijd om je outfit op te leuken, ongeacht de gelegenheid. Een mooi horloge, een paar goed gekozen sieraden, of zelfs gewoon een goede riem kunnen een vleugje klasse aan je look toevoegen. Het belangrijkste is dat je niet overdrijft – één of twee subtiele accessoires zijn voldoende. Dus als je je de volgende keer gaat aankleden, bedenk dan dat je accessoires je vrienden zijn, en behandel ze dienovereenkomstig!

Overdrijf niet!

Als het gaat om afspraakjes is er één hoofdregel: overdrijf niet. Of je je nu kleedt om indruk te maken of je zenuwen bedekt walm dure eu de Cologne, meer is niet altijd beter. In feite is minder vaak meer. Als je je te formeel kleedt, kun je er benauwd en ongemakkelijk uitzien, alsof je te veel je best doet. Het ergste is dat het de boodschap kan uitzenden dat je niet lekker in je vel zit. Aan de andere kant kan te weinig gekleed verschijnen worden geïnterpreteerd als lui of respectloos. De sleutel is een evenwicht te vinden: kleed je zodanig dat je aangeeft dat je moeite hebt gedaan, maar ga niet te ver.

Een paar eenvoudige richtlijnen kunnen je helpen de perfecte look te bereiken. Voor mannen betekent dit dat je niet te veel eau de Cologne of haarproducten gebruikt. Kies bij twijfel voor voorzichtigheid en kies comfort boven stijl. Het belangrijkste is tenslotte dat je je zelfverzekerd voelt.

Conclusie

Met deze tips in gedachten zou je met een budget een goede stijl moeten kunnen namaken. Onthoud dat het doel is om eruit te zien alsof je om je uiterlijk geeft, zonder dat het lijkt alsof je te veel je best doet. Met een beetje moeite en wat basics van goede kwaliteit kun je je uiterlijk gemakkelijk upgraden zonder al te veel geld uit te geven.

Bedankt voor het lezen!

Gerelateerde berichten