Tips voor succes op je eerste date

Als het erom gaat indruk te maken op een vrouw, hebben veel mannen het gevoel dat ze alles uit de kast moeten halen. De eerste indruk is immers ongelooflijk belangrijk, en je wilt er zeker van zijn dat je een blijvende indruk achterlaat op je afspraakje. Maar wat als je niet weet waar je moet beginnen? Wat als je het gevoel hebt dat je alles verkeerd doet?

Maak je geen zorgen – we hebben het voor je uitgezocht. Volg gewoon deze vijf eenvoudige tips, en je bent in een mum van tijd goed op weg om indruk te maken op je date!

Kleed je om indruk te maken

Ga niet overdrijven, maar zorg ervoor dat je helemaal opgedoft bent voor je afspraakje. Als ze van tevoren foto’s van je in een mooie outfit gezien heeft, zal ze al een idee hebben van wat voor kleren bij deze gelegenheid passen, en er rekening mee houden als ze zich aankleedt. Het helpt ook als je iets draagt waarin je je zelfverzekerd voelt – hoe zelfverzekerder jij je voelt over jezelf, hoe aantrekkelijker zelfvertrouwen voor haar zal zijn!

Laat haar zien dat je geïnteresseerd bent

Als er één ding is waar vrouwen altijd naar uitkijken op een eerste afspraakje – dan is het wel belangstelling van hun metgezel. Of ze nu geïnteresseerd zijn door vragen te stellen of opmerkingen te maken over iets dat te maken heeft met wat je afspraakje zegt – zorg ervoor dat je haar laat zien dat je geïnteresseerd bent in wat ze zegt!

Wees een goede luisteraar

Omdat vrouwen als meer empathisch en gevoelig worden gezien, is het algemeen aanvaard dat ze betere luisteraars zijn dan mannen. Dit betekent echter niet dat het je rol als man is om stil te zitten terwijl je date urenlang over zichzelf probeert te praten – blijf bij het gesprek betrokken door af en toe vragen te stellen en zelf ook opmerkingen te maken!

Laat haar zich veilig bij je voelen

Iedereen wil zich veilig voelen rond zijn partner als die kwetsbaar is, vooral als het gaat om gevoelens van veiligheid in relaties. Probeer, indien mogelijk, potentieel ongemakkelijke onderwerpen pas ter sprake te brengen als je maar met z’n tweeën bent. Als je een moeilijk onderwerp ter sprake brengt, laat haar dan weten dat niets van wat ze zegt het gesprek zal verlaten – en probeer, indien mogelijk, je emoties niet in de weg te laten zitten als je over dit soort onderwerpen praat!

Laat haar creatief om je heen zijn

Een geweldige date draait om creatief zijn – dus waarom zou je geen indruk maken op je date door haar de creatieve controle te laten nemen over een deel van de avond? Of het nu gaat om waar je gaat eten of welke activiteit je gaat doen tijdens een afspraakje, geef haar de kans om te pronken met dat enthousiasme en die creativiteit die vrouwen aantrekkelijker doen lijken dan mannen.

indruk maken op een afspraakje kan zo simpel zijn als het volgen van deze tips – en, door haar de avond creatief te laten bepalen, laat je haar zien hoe leuk je kunt zijn! Zorg er alleen voor dat je geïnteresseerd blijft in wat ze te zeggen heeft, goed luistert, en dat ze zich veilig voelt in je buurt.

Volg deze richtlijnen, en je afspraakje zal gegarandeerd onder de indruk zijn!

Gerelateerde berichten