5 fouten bij de cadeaukeuze voor vrouwen

Als het gaat om het kiezen van het perfecte cadeau voor je vriendin, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Helaas maken veel mannen veelgemaakte fouten bij het winkelen voor hun vrouwlief, wat kan resulteren in een ongelukkige vriendin en een ongemakkelijk feestdag. Als je er zeker van wilt zijn dat je vriendin dit jaar blij is met haar cadeau, vermijd dan het maken van deze 5 grote fouten:

Iets te duurs kopen

Het is natuurlijk om je vriendin te willen laten zien hoeveel je van haar houdt door een duur cadeau voor haar te kopen, maar het is belangrijk te bedenken dat ze het misschien niet op prijs stelt dat ze uit de markt geprijsd wordt. Als je niet zeker weet wat het budget van je vriendin is, kun je het beste uitgaan van de kant van wees voorzichtig en kies iets dat geen extravagantie is.

Hetzelfde kopen als vorig jaar

Het is gemakkelijk om in een sleur van cadeaus geven te vervallen, vooral als jullie al jaren samen zijn. Hoewel je vriendin hetzelfde geven als vorig jaar treffend lijkt, kan het haar het gevoel geven dat je gestopt bent met proberen of met het zorgen voor haar behoeften; ze verdient het om bij iemand te zijn die haar blijft raden en haar er bij elk cadeau aan herinnert hoe bijzonder ze voor hem is.

Geen aandacht besteden aan wat ze leuk vindt

Dit lijkt misschien gezond verstand, maar veel mannen vergeten hun vriendin te vragen naar wat ze misschien graag zou willen hebben voor Kerstmis voor ze erop uit gaan en een willekeurig cadeau kopen dat gewoon “leuk” lijkt. Het de beste geschenken zijn doordacht, niet willekeurig.

Afgaan op je eerste instinct

De gedachte die telt is belangrijk bij het geven van cadeaus, maar als je iets koopt op basis van een vluchtig idee of impuls, is het onwaarschijnlijk dat het het beste cadeau voor haar is. Voordat je een beslissing neemt over de vraag of ze een voorwerp dat je overweegt te kopen mooi zal vinden, vraag je dan af of het weerspiegelt wie ze is, wat ze leuk vindt – en vooral, wat haar gelukkig maakt.

Niet vroeg genoeg winkelen

Als je vriendin gezegd heeft dat ze dit jaar iets in het bijzonder voor Kerstmis wil uitzoeken, maar er nog niets tegen je over gezegd heeft, moet je snel handelen. Als ze je op het laatste moment vertelt dat ze iets speciaals wil, en geen van jullie beiden heeft de tijd meer om rond te shoppen, moet je er klaar voor zijn. Wees degene die voorbereid is met een cadeau en vermijd dat je in allerijl iets probeert te kopen; dat zorgt niet alleen voor een onaangename vakantie, maar het kan ook het vertrouwen van je vriendin in jou ernstig aantasten.

Gerelateerde berichten